Beauty: Mijn beautystash deel 4 Shampoo & conditioner

31 januari 2014 | Geplaatst in Beauty
In de maand februari wil ik een ‘No-buy’ maand invoeren om meer geld te besparen en niet onnodig veel nieuwe producten te kopen, waar ik er nog minstens drie van op voorraad heb. Ik heb er nogal een ‘handje’ van om steeds nieuwe producten te kopen, terwijl ik nog voldoende thuis in mijn beautykast heb liggen. Ik ben gewoon altijd heel nieuwsgierig als er nieuwe producten uitgebracht worden. Vooral als ik bij de DM-drogerie ben, gooi ik te veel in mijn mandje.
Om dit te minderen, geld te besparen en eerst alles op te maken heb ik mijn beautystash geïnventariseerd. Ik heb foto’s gemaakt van alle producten die open zijn en van alles wat nog dicht zit. Ik heb de foto’s per soort product gefotografeerd en ga de aankomende dagen/we(e)k(en) mijn beautystash met jullie delen. Ik denk namelijk niet dat ik de enige ben die zoveel beautyproducten koopt haha ;).Vandaag is mijn shampoo en crèmespoeling stash aan de beurt. In de loop der tijd heb ik toch al weer aardig wat shampoos bij elkaar verzameld. De foto’s zijn wat blauw, ik heb ze laat in de middag gemaakt toen ik thuis kwam van het werk. Het was nog redelijk licht, maar toch qua belichting niet perfect.

Follow Straight from my heart
Beautystash deel 4: Shampoo & conditioner

Dit zijn de producten die ik op dit moment in mijn stash heb:
Aangebroken
 • Biosilk Hydrating shampoo
 • Kruidvat Professional Curl Control shampoo
 • L’Oreal Paris Elvive Anti-roos shampoo
 • Gliss Kur Liquid Silk Spulung
 • Kruidvat Botanicals Anti Frizz masker
 
 
Nieuwe
 • Revivogen conditioner
 • Bamboo Smooth Anti Frizz Shampoo
 • Bamboo Smooth Anti Frizz Conditioner
 • Balea Professional Locken Shampoo
 • Kruidvat Moroccan Argan Oil shampoo
 • Kruidvat Moroccan Argan Oil conditioner
 
 
 
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Read previous post:
Fashion: Elie Saab Haute Couture spring/summer 2014

Wow! Wat ben ik toch fan van Elie Saab en zijn prachtige Haute Couture collectie! Ook dit keer weer heeft...

Close