Fashion: Elie Saab Haute Couture spring/summer 2014

30 januari 2014 | Geplaatst in Fashion
Wow! Wat ben ik toch fan van Elie Saab en zijn prachtige Haute Couture collectie! Ook dit keer weer heeft hij de meest prachtige jurken ontworpen. Daarom wil ik graag weer een artikel wijden aan deze geweldige designer! Als ik toch ooit een keer veel geld heb, wil ik zo’n jurk kunnen kopen. Wie wil er nou niet zo’n prachtige lange jurk van super mooie stoffen op haar lichaam voelen en zich de mooiste vrouw op aarde voelen.
“Elie Saab Spring 2014 Couture–For Elie Saab’s spring-summer 2014 haute couture collection, the designer found himself inspired by the work of Sir Lawrence Alma-Tadema. The 19th century Dutch painter is known for the way in which he features flowers and textures. Similarly, Saab conjured a detailed-orientated spring outing with a focus on the botanical featuring everything from blooming roses to lovely lilacs in hue and decoration. Embellishment came in the form of appliquéd crystals ran over organza and tulle fabrics. The silhouette is suitably feminine, honing on the waist with empire lines and flowing drapery.”[Fashiongonerogue]
 
 

Elie Saab Haute

Couture spring/summer 2014

Foto’s komen van fashiongonerogue
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Lees vorig bericht:
Fashion: Primark Valentijnsdag

Romantische Valentijnsdag met PrimarkDe verleidelijke lingeriecollectie van Primark ligt precies op tijd in de winkels voor Valentijnsdag. De nieuwe collectie...

Sluiten