Winactie: Win een beautypakket met Treaclemoon, Balea, Essence en Primark producten [GESLOTEN]

30 december 2013 | Geplaatst in Uncategorized
Zo vlak voor het einde van het jaar wil ik graag een van mijn volgers verblijden met een lekker verwenpakket met verschillende producten. Ik ben ontzettend blij wat ik tot nu toe heb bereikt met mijn blog en hoop dit in 2014 alleen maar verder uit te breiden. 
Het pakket bestaat tot nu toe uit:

– Treaclemoon – Raspberry Kiss showergel

– Balea – Kakao Bodybutter
– Primark – nagellakjes
– Primark – Midnight Kiss eau de toilette
– Primark – Moustache nepnagels
– Essence – Like a first day in spring parfum
Ik hou deze winactie heel simpel. Het enige wat je hoeft te doen is mij te volgen via Bloglovin’ en een reactie achterlaten onder dit artikel. Vergeet niet een geldig e-mailadres achter te laten, zodat ik je een e-mail kan sturen als je gewonnen hebt.
Je kunt meedoen tot en met 30 januari 2014 23:59 uur.
Follow Straight from my heart
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Read previous post:
Beauty shoplog: DM Drogerie

Vorige week zaterdag ben ik snel even met mijn broertje naar Duitsland gereden om te shoppen bij de DM Drogerie....

Close