Gorgeous photoshoot: Olga Maliouk for RED UK

24 november 2013 | Geplaatst in Uncategorized
Ik ben een fan van mooie fotoshoots en plaats daarom regelmatig een artikel in de mijn rubriek ‘Gorgeous photoshoot’. Ook vandaag wil ik weer een mooie shoot met jullie delen. Ik vind de shoots altijd op de site van Fashiongonerogue. Deze geweldige website bezoek ik regelmatig voor inspiratie en mooie foto’s. Het is dit keer een beautyshoot uit de RED UK. Beauty shoots vind ik altijd erg mooi, omdat de aandacht dan op het gezicht en de make-up ligt. Ook bij deze shoot ik de make-up erg mooi. Daarnaast ben ik verliefd op de tweede foto vanwege het thema en het model in combinatie met de achtergrond (Eiffeltoren).
“After Dark – The December issue of RED UK puts the spotlight on beauty for this new spread photographed by Max Abadian of Atelier Management. Olga Maliouk, who collaborated with Abadian on a Blush campaign earlier this year, models nighttime looks perfect for winter with smokey eyes and vixen-red lips by makeup artist Violette. Alexandra Stedman styled the shoot while hair stylist Cryil Auchere worked on the blonde model’s wavy tresses.”[Fashiongonerogue]

Follow Straight from my heart

Olga Maliouk is a Winter Beauty for Red UK by Max Abadian

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Read previous post:
Shoplog: Primark Eindhoven 19-11-2013

Afgelopen dinsdag ben ik zoals jullie weten naar de persopening van de Primark in Eindhoven geweest. Voor het artikel en...

Close