Beauty: Glamour start beautyvlogger contest

12 oktober 2013 | Geplaatst in Uncategorized
GLAMOUR START BEAUTYVLOGGER CONTEST
Het is officieel: Glamour, Nederlands grootste fashionmagazine, is op zoek naar een enthousiaste, stylish videoblogger (20-35 jaar) voor Glamour.nl en lanceert een wedstrijd om de beste kandidaat van Nederland en België te vinden.
Op Glamour’s digitale platform Glamour.nl wordt sinds begin 2013 gewerkt met verschillende bloggers die lezeressen op de hoogte houden van nieuws in hun vakgebied. Zowel externe (Rens Kroes, Leroy Aznam, Chickslovefood) als interne (Sabine Geurten, beauty editors Brigitte en Ginette Tellier, fashion editor Nathalie Wouters). Dat het een succes is, mag duidelijk zijn:  in september brak Glamour al haar digitale records (uniek bezoek 140.000, pageviews 680.000).
Cover november
Follow Straight from my heart

Wie wordt Glamours nieuwe Beautyvlogger?
De ideale vlogger kan haar expertise op het gebied van make-up en haar monteren tot coole, bondige filmpjes en inspirerende D.I.Y.’s. Zo houdt ze Glamour-vrouwen op de hoogte van beautytrends en deelt ze haar beste tips & tricks met Glamour.nl’s fashion-savvy volgers. 
Gegadigden kunnen hun werk uploaden via Glamour.nl tot en met maandag 18 november; de winnares wordt bekend gemaakt tijdens het openingsevent van het Glamour Beauty Festival in de Bijenkorf, op woensdagavond 27 november. 
De prijs
De winnares krijgt niet alleen een fijne goodybag, maar ook toegang tot Glamour’s beautyatelier waar alle nieuwe producten binnenkomen en, on top off it all, een jaar lang haar eigen videoblog op Glamour.nl. Voor meer informatie en deelname, check glamour.nl/vlogger
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Lees vorig bericht:
Fashion: Primark herencollectie winter 2013/2014

De nieuwe wintercollectie van Primark heren ligt in de winkels. Stoere truien met prints, parkajassen, houthakkersblouses en sneakers. Maar ook...

Sluiten