Review: Kiko Kiss Balm 04 Cherry

19 juni 2013 | Geplaatst in Uncategorized
Sinds ik de Kiko shop in Essen heb ontdekt breng ik altijd even een bezoekje aan hun winkel, om te kijken of ze nog leuke en nieuwe make up producten hebben. Ik heb al eens een review geplaatst over de base mascara en mascara van de Kiko. Vandaag review ik een lippenbalsem van de Kiko.
Ik zag deze Kiko Kiss Balms in een ronddraaiend standaard in de winkel staan en was gelijk ‘getriggerd’ door de leuke en strakke verpakkingen en mooie hulsen van de lipbalm. Mijn voorraad lipbalms was behoorlijk geslonken, omdat ik veel had weggedaan. Ik mocht dus best weer een nieuwe lipbalm testen. Dus ik nam de Kiko Kiss Balm 04 Cherry mee naar huis. Ik ben gek op kersen en de geur ervan, dus ik was erg benieuwd. 
Follow Straight from my heart

Product informatie
Merk: Kiko Cosmetics

Product: Kiss Balm 04 Cherry
Overige producten: 01 Coconut – 02 Apricot – 03 Tutti i Frutti – 05 Raspberry – 06 Blackberry – 07 Strawberry
Prijs: € 5,90

“Tinted lip balm with repairing action and SPF 15 protection.
A nourishing treatment with a full-bodied texture that unites lip care and vibrant colour with the pleasure of delicate fruit aromas. An innovative product for moisturizing lips every day.
The soft, rich and creamy formulas are enhanced with effective active plant ingredients. The emollient and antioxidant actions of Shea Butter and Vitamins moisturize and provide immediate relief to chapped lips. The elegant colours of the balms create a luminous finish. Available in easy to wear shades ranging from pale pink to red poppy which caress and instantly brighten lips with a light veil of semi-transparent colour. Each colour is associated with a fruity aroma that makes application pleasant and immediately soothing.
The SPF 15 protection factor for use in the city is paired with a repairing action for a complete treatment.
The exclusive pen format makes application simple for a sophisticated, elegant and extremely accurate look. KISS BALM comes in a beautiful metallic box in different shades, based on the colour of the balm.”[Kiko]

Verpakking
De verpakkingen van Kiko vind ik over het algemeen mooi strak en een luxe uitstraling hebben, maar daarnaast vind ik het ook handig dat de lipstick in een doosje wordt geleverd. In de winkel heb je één testproduct van iedere kleur en alle andere doosjes zitten dus dicht en kun je pakken als je een keuze gemaakt hebt. Hierdoor weet je zeker dat je lipstick, mascara of oogschaduw niet al een keer gebruikt is.
De Kiko Kiss Balm heeft zeven kleuren en dus ook zeven verschillende kleuren verpakkingen en hulzen. Ik heb de kleur 04 Cherry en die is verpakt in donkerroze/rode metallic doosje. Ook de huls van de lipbalm is in deze zelfde metallic kleur. Ik vind het een prachtige strakke verpakking en de uitstraling is er chique en luxe hierdoor. De tekst op de verpakking in zilver en ook om de huls van de balm is de tekst zilver. Ik vind alleen al de verpakking prachtig, nu de rest van het product nog.
Ingrediënten
Petrolatum – Butyrospermum parkii (shea butter) – Hydrogenated vegetable oil – Polyethylene – Paraffinum liquidum (Mineral Oil) – Cera Alba (Beeswax) – Zinc oxide – Ethylhexyl Methoxycinnamate – Soyabean Glycerides – Dimethiconol Behenate – Caprylic/Capric Tryglyceride – Aroma (Flavour) – Polyhydroystearic acid – Diethylhexyl Syringylidene Molonate – Vanillin – Retinyl Palmitate – Octyldodecyl Stearoyl Stearate – Pentaerythrityl Tetraisostearate – Tocopherol – Citric Acid – Mica – Tin Oxide – Silicia.

Product
Deze lipbalm is een getinte balsem voor je lippen met een smaakje en heerlijke geur. Op bovenstaande foto zie je de lipbalm nog voordat ik hem gebruikt heb. Het is een mooie zachte lipbalm met een fijne vorm om hem aan te brengen op je lippen. De kleur is zachtroze met een kleine beetje shimmer. De geur is overheersend vanille, maar ik vind hem heerlijk ruiken. Bij het aanbrengen smelt de balm een beetje, zodat je hem beter kan aanbrengen op je lippen.
Als je de balm aanbrengt op je lippen komt ook de kersengeur/smaak meer naar voren. Ik ben gek op zoete geurtjes en smaken, dus deze lipbalm is perfect voor mij. Naast de verzorgende werking van de balm geeft het je lippen ook een mooie kleur en een beetje glans door de shimmer. Ik ben zeker van plan om nog meer van deze balms te halen. (Leverden ze via de webshop maar in Nederland).
De balm verzorgt je lippen zeker en het laat geen droge velletjes achter. Ik vind dat je niet vaak hoeft te smeren en je lippen krijgen een gezond kleurtje. Kortom ik ben enthousiast over deze balm. En de prijs mag dan misschien wat hoog zijn in vergelijking met een Labello of andere lippenbalsem. Deze balm is toch een beauty om in je stash te hebben?

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Lees vorig bericht:
Lookbook: H&M ‘Romantic Edge’ Style Book

Na behoorlijk wat shoplogs, heb ik vandaag weer een mooi lookbook gevonden voor jullie. Het is een lookbook van H&M...

Sluiten