Fashion: Seasonbags, A bag 4 every season

29 januari 2013 | Geplaatst in Uncategorized
Een tas, het is een accessoire die de meeste vrouwen niet kunnen missen. Waar we ook gaan of staan, we hebben altijd een tas bij ons. Een grote tas, clutch, schoudertas, rugtas of handtas. Ik ben ook zo’n vrouw die altijd en overal een tas mee naar toe neemt. Het is makkelijk, handig en je hebt alles bij de hand. Ik krijg regelmatig te horen dat ik een boodschappentas meesleep met een heleboel onnodige inhoud. Maar ik weet dat ik altijd de dingen bij me heb die ik nodig heb.
Natuurlijk wil je af en toe een beetje variatie, een keer een ander model tas, van een ander materiaal of een andere kleur. Ik heb zelf heb een redelijke stash qua tassen, maar om de zoveel tijd ben ik er op uit gekeken en ga ik op zoek naar een andere tas. Daarvoor heb ik een mooie webshop gevonden, waar je tassen online kunt bestellen: Seasonbags.

Follow Straight from my heart

Season Bags, A bag for every season

Je kleding wisselt ieder seizoen. Nu je tas nog! Season Bags biedt de helpende hand: het is dé online shop die gebookmarkt zou moeten worden door iedere vrouw. De modellen zijn vlijmscherp geprijsd (vanaf €24,50), zodat A Bag 4 Every Season daadwerkelijk mogelijk wordt. De collectie is te verkrijgen via www.seasonbags.nl. 

Season Bags biedt Italiaanse kwaliteit vanuit hartje Amsterdam. Alle leren en suède tassen zijn afkomstig uit Florence: de leer- en modehoofdstad van Europa. Manon Foolen, eigenaresse van Season Bags, woonde een aantal jaar in Rome. “Minimaal één keer per seizoen reizen wij naar Florence. Ons team importeert de tassen zelf en streeft zodoende na de goedkoopste te zijn. Betaalbare kwaliteit is waar Season Bags voor staat.”

Op Season Bags kun je terecht voor leren tassen, suède tassen, reistassen, laptoptassen en avondtasjes. Daarnaast zijn er tassen verkrijgbaar in verschillende prijs categorieën. Zo is er voor ieder budget een leuke tas te verkrijgen. Je bestelling wordt geleverd binnen drie dagen, boven de € 50 is verzending gratis en je hebt 15 dagen omruilgarantie.
Favourites Season Bags
Kortingscode
Van Season Bags heb ik een kortingscode ontvangen die je kan gebruiken om een tas te bestellen. De kortingscode is tenminste de gehele maand februari geldig en geeft recht op 15% korting. Iedere code kan één keer per persoon gebruikt worden en is overdraagbaar. Jullie kunnen de volgende code gebruiken bij je bestelling: SBDIS13.
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Read previous post:
Fashion: Elie Saab Autumn/Winter 2013

Elie Saab. Zucht, wat een prachtige jurken ontwerpt die man toch. Ik kan er echt uren naar kijken, zo ook...

Close