Fashion: Elie Saab Autumn/Winter 2013

28 januari 2013 | Geplaatst in Uncategorized
Elie Saab. Zucht, wat een prachtige jurken ontwerpt die man toch. Ik kan er echt uren naar kijken, zo ook weer naar de prachtige herfst/winter collectie van 2013. Ik ben zo verliefd op de prachtige ontwerpen, de stoffen en de materialen! Daarom maak ik ook deze keer weer een artikel met de jurken van mijn favoriete ontwerper: Elie Saab.
Elie Saab showde zijn collectie tijdens de Paris Haute Couture Fashio Week A/W 2013. Hij heeft gebruik gemaakt van veel lichte kleuren, pasteltinten, maar ook jurken in het zwart. De jurken zijn mooi en vrouwelijk, daar wil iedere vrouw toch in gezien worden? Foto’s komen van deze website.

Follow Straight from my heart

Paris Haute Couture Fashion Week A/W 2013 – Elie Saab


Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Read previous post:
Beauty: Rituals Ancient beauty pakket

Een paar weken geleden kreeg ik een e-mail van Bertine, van Aboutfashion.nl, dat ik haar Rituals winactie had gewonnen! Ik...

Close