Swatches: Catrice LE Hollywood’s Fabulous 40ties Red Butler

30 oktober 2012 | Geplaatst in Uncategorized
Hallo lieve bloglezers!
Vandaag is het weer tijd voor een swatch van een mooie nagellak. Het is dit keer een nagellak uit de Limited Edition serie van Catrice. Deze LE is niet verkocht in Nederland, maar ik spotte de collectie tijdens een tripje naar Kleve in Duitsland. Daar hebben ze bij de prachtige DM Drogerie ook de hele Catrice collectie.
Het is een Limited Edition genaamd Hollywood’s Fabulous 40ties en ik heb één prachtig lakje meegenomen, die ik voor jullie ga swatchen. Ik koos een dieproze/rood lakje, het sprak mij meteen aan. De hele collectie sprak mij sowieso aan, door de verpakking en de mooie kleuren.Follow Straight from my heart

Catrice LE: Hollywood’s Fabulous 40ties Red Butler
“‘Hollywood’s Fabulous 40ties’ is geïnspireerd op de legendarische films en stijliconen uit de jaren ’40 zoals Katharine Hepburn, Ingrid Bergmann and Marlene Dietrich. De collectie neemt je mee naar de glamourwereld van de jaren ’40. Dit gouden tijdperk is weer trendy en zie je weer terug op de internationale catwalks. Uiteraard met een moderne vertaling van de vrouwelijke kledingstijl. Deze collectie is een eerbetoon aan de onafhankelijke vrouw en daarom combineert Catrice vrouwelijke, warme roodtinten zoals rosé, rozenhout en kersenrood met zachte nude, beige en bruintinten en paars.”
  • 01 Red Butler

  • 02 Holly Rose Wood

  • 03 Marlene’s Favourite

  • 04 The Nude Scene

  • 05 Doris’ Darling

Prijs: € 2,45

Photobucket
Photobucket

Photobucket


Uiterlijk
Deze LE sprak mij meteen aan toen ik de make up schappen in de DM-drogerie aan het bekijken was. Natuurlijk is het uiterlijk van de welbekende Catrice nagellakjes vrijwel altijd hetzelfde ook bij deze LE. Maar het verschil zit hem in de opdruk op de dop. De dop is zwart en daarop gedrukt staat een prachtige roze bloem. Ik vind dit soort tekeningen/afbeeldingen altijd erg mooi. Ik gebruikte ze ook veel bij het Photoshoppen.
Het lakje bevat 10 ml en draagt de kleur C01 Red Butler. Op het eerste gezicht lijkt het een roze lakje, maar als je goed kijkt zie je toch dat de naam wel erg toepasselijk is. Sowieso vind ik het altijd leuk hoe de lakjes genoemd worden. Ze zijn daar altijd zo creatief mee.

Photobucket


Photobucket


Swatches
Ook dit keer is het weer erg lastig geweest om de kleur mooi en realistisch uit te laten komen tijdens het fotograferen. De ene keer is hij op de foto heel rozig en op andere foto’s is hij juist weer roder. Het geeft daarom denk ik ook wel goed weer dat het een lakje is dat tussen rood en roze in zit.

Ik ben echt een fan van dit lakje uit de Limited Edition. Het is echt een klassieke kleur op je nagels, zeker niet te fel of te rood. Het lakje heeft zeker wel twee laagjes nodig. Na aanbrengen van het eerste laagje is het duidelijk dat de kleur nog heel erg naar roze neigt, maar zodra je het tweede laagje aanbrengt, geeft het een prachtig resultaat. De kleur is elegant en ik voel me heel vrouwelijk met deze kleur op mijn nagels. Dit lakje heeft ook een mooi breed kwastje, wat er voor zorgt dat je je nagels netjes kunt lakken. Zorg wel dat je de nagellak een beetje aan de rand van het potje ‘afveegt’, zodat er niet teveel lak in een keer op je nagels komt.

Op onderstaande foto zie je heel goed dat het lakje op mijn nagels lekker donkerrood met een vleugje roze kleurt. Ik ben erg onder de indruk van het lakje. Ik heb hem nu sinds zondag op mijn nagels, er beginnen al wel wat chips in te ontstaan, maar ik heb ook schoongemaakt en geen topcoat gebruikt.

Photobucket

Photobucket
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Lees vorig bericht:
Fashion: Tweede creatie met de naaimachine

Hallo lieve bloglezers!Zoals jullie weten ben ik sinds juni begonnen met 'naailes' bij een leuke vrouw bij ons in de...

Sluiten