Gorgeous photoshoot: Ymre Stiekema voor Vogue Japan

24 september 2012 | Geplaatst in Uncategorized

Hallo lieve bloglezers!

Ik was van plan om vandaag een andere post te doen, maar doordat het al zo vroeg donker is en ik nog niet de beschikking heb over een statief voor mijn spiegelreflexcamera, kan ik met slecht lichtval geen mooie scherpe foto’s maken. Vandaar dat ik vandaag weer een fotoshoot plaats die mij heel erg aanspreekt.

Dit keer is het een fotoshoot met een Nederlands model voor de Vogue Japan. “All the Riches a Girl Can Have – Tapping into this season’s trend of embellished patterns and embroidery, Giampaolo Sgura captures a Marie Antoinette inspired story for the October issue of Vogue Japan. Model Ymre Stiekema embraces unadulterated decadence with the designs of Balmain, Marc Jacobs, Valentino, Jil Sander and others pieced together by fashion editor Anna Dello Russo. Dramatic hair and makeup by Andrew Guida and Jessica Nedza perfect the opulent ensembles. / Set design by Serena Groppo” [Fashiongonerogue].

De foto’s komen van Fashiongonerogue


 Follow Straight from my heart

Ymre Stiekema – Vogue Japan October 2012
Ik vind dit echt een prachtige fotoshoot. Die overdaad en luxe, goud en prachtige jurken. Ik hou daar van. Ik ben ook een ontzettende fan van Sissi, maar dit vind ik ook prachtig. Ymre is een mooi model, met een prachtig gezicht. De pruiken maken de foto’s helemaal af.

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

WordPress spam blocked by CleanTalk.
Lees vorig bericht:
Update: Inhoud goodiebag winactie [Gesloten]

Hallo lieve bloglezers!Zoals jullie weten, bestond mijn blog op 16 september 2012 twee jaar. Ik heb naar aanleiding van mijn...

Sluiten