Gorgeous photoshoot: Rihanna covers Harper’s Bazaar

8 juli 2012 | Geplaatst in Uncategorized
Hallo lieve bloglezers!
Ik heb de smaak met iedere dag bloggen weer een beetje te pakken, dus ik hoop dat ik dat zo vol kan houden. Het is vandaag echt een druilerige dag, het regent veel in tegenstelling tot de heerlijke dag gisteren, toen ik nog in mijn bikini het zwembad heb staan schoonmaken. 
Ik ben weer eens aan het rondneuzen geweest op mijn favoriete fotoshoot site: Fashiongonerogue. Deze site staat vol met prachtige fotoshoots, editorials, campagnes en nieuwe modellen. Ik kijk er graag om te zien of er nog een mooie cover of fotoshoot tussen ziet die ik met jullie kan delen. Vandaag is dat weer het geval, een prachtige shoot van Rihanna, voor de cover van Harper’s Bazaar US Augustus 2012.

Sex & Music – Pop singer Rihanna graces the August cover of Harper’s Bazaar US wearing a white dress from Calvin Klein. Camilla Akrans captures the Barbadian beauty in a sleek story featuring fall fashions from Balmain, Tom Ford, Alexander Wang and others selected by Mel Ottenberg. In the magazine, Laura Brown chats with the star about living life in the public eye, sex and music.” [Fashiongonerogue]Follow Straight from my heart
Cover Rihanna – Harper’s Bazaar US August 2012 by Camilla Akrans
Ik vind deze cover van Rihanna echt prachtig. Ze heeft hier een hele zachte uitstraling, bovendien vind ik haar lange zwarte haar veel mooier dan de kapsels die ze hiervoor heeft gehad. Rihanna is heel naturel opgemaakt en door de kleuren van de foto’s geeft het het geheel een erg zachte uitstraling. Ik vind de foto’s echt prachtig en wilde ze daarom graag met jullie delen.


Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Read previous post:
Swatches: Etos nagellakjes

Hallo lieve bloglezer!Mijn layout is nu klaar, ik heb gisteren de sidebar afbeeldingen aangepast, zodat deze overeenkomen met de rest...

Close